2.5.22

El museu desplegable | Fundació Antoni Tàpies | 14 maig


Activitat de presentació i activació d’un desplegable que ens permetrà explorar l’arquitectura de la Fundació Antoni Tàpies. A través d’una sèrie de jocs i reflexions descobrirem les particularitats d’un edifici que va ser creat per a acollir una editorial i que al cap dels anys es va convertir en un museu d’art contemporani.

Desplegable i activitat a cura d’El globus vermell . S’entregarà un exemplar gratuït a cada família.

El globus vermell és una associació cultural que des del 2009 treballa amb l’objectiu de formar una ciutadania crítica i exigent envers l’entorn urbà i apoderar-la perquè pugui esdevenir un actor clau en la transformació de les ciutats cap a entorns urbans més sans i sostenibles.

Desenvolupa la seva tasca a través de tres canals: el cultural (visites guiades, itineraris, tallers, publicacions, exposicions, etc.); el social (participació ciutadana, esdeveniments, etc.), i el projectual (disseny, obra nova i rehabilitació sota els paràmetres de la bioarquitectura). Formen part del Projecte Educatiu de la Ciutat de Barcelona i del Consell d’Innovació Pedagògica (CIP) impulsat per l’Institut Municipal d’Educació. També són signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat. L’any 2012 va rebre la Medalla COAC en reconeixement a la seva tasca i el 2017 el Segell de Qualitat del CIP. Els impulsors d’aquest col·lectiu són arquitectes que, a més de la feina amb El globus vermell, compaginen la feina pròpia de projectistes amb la recerca, la docència universitària, la gestió cultural i la divulgació sobre l’arquitectura i la ciutat.

14.05.2022 a les 11.00 h
Preu: 4 € per persona

Activitat per a infants a partir de 4 anys amb els seus acompanyants.
Aforament limitat. Inscripció prèvia: 676 243 702 / reserves@ftapies.com


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya

+ informació