1.3.22

La taula del Teatre Lliure debat: Què fem (com som) davant de la novetat cultural?


El proper dimecres, 2 de març del 2022, Isabel Sucunza exercirà de nou com a amfitriona de La taula del Teatre Lliure i tancarà un programa doble, iniciat el passat 16 de febrer, dedicat a debatre sobre la novetat cultura, sota el títol Què fem (com som) davant de la novetat cultural?

Sucunza convidarà el públic a reflexionar un cop més sobre com entenem, acollim i vivim les diferents novetats culturals que van sorgint dia a dia al nostre voltant, amb la voluntat d'ampliar el debat ja generat en la primera sessió. Un diàleg que serà nodrit de noves preguntes per abordar nous aspectes del tema central: com condiciona la nostra recepció de la proposta cultural/artística el lloc des d'on ens arriba la informació? Rebem igual un llibre, una proposta teatral, musical o cineasta quan sabem qui és l'autor, quan ens ve d'algú desconegut, quan ens arriba via publicitat als mitjans de comunicació o des de les institucions? Ens deixem influenciar per les opinions alienes o ens valem dels nostres principis a l'hora d'escollir què volem consumir en cultura?

Nascuda a Pamplona, Isabel Sucunza és llicenciada en periodisme per la Universitat de Navarra. Va treballar com a cronista de la ciutat, i de cinema, teatre i art a la Guía del Ocio, i es va centrar amb el temps en la recomanació de llibres i d'escriptors. Col·laboradora dels programes de televisió dedicats a llibres com Saló de lectura (BTV) i L’hora del lector (TV3), el 2014 va decidir cofundar amb Abel Cutillas la llibreria La Calders a Barcelona. És autora de La tienda y la vida. Ha escrit sobre llibres a La Directa i El Nacional. Actualment col·labora a El Periódico.

Aquesta temporada, el Lliure consolida la tercera edició del cicle de La taula amb set trobades que tenen en comú la conversa. Un projecte original de la companyia Split Britches, en què tothom pot parlar i donar la seva opinió a partir del tema de debat proposat per l'ocasió i seguint sempre l’etiqueta de l’escolta mútua. La directora i dramaturga Denise Duncan, el coreògraf Quim Bigas i els periodistes Isabel Sucunza i Oriol Puig Taulé són els amfitrions d'aquesta temporada.


.