23.2.22

Xavier Antich passa el relleu de la Fundació Antoni Tàpies a Ferran Rodés

 


El Patronat de la Fundació Antoni Tàpies ha celebrat aquest dilluns 21 de febrer del 2022 una reunió extraordinària en què s’ha fet efectiu el relleu a la presidència. El President sortint, Xavier Antich, ha presentat la renúncia després d’una dècada al capdavant de la institució. El Patronat ha aprovat per unanimitat el nomenament de Ferran Rodés com a nou President i celebra que una persona del seu prestigi professional i compromís amb el món de la cultura hagi acceptat de posar-se al capdavant del Patronat en aquesta nova etapa.

La Fundació, que agraeix a Xavier Antich la dedicació, la rellevància i l’excel·lència de la seva contribució, encara amb el relleu una nova etapa de reforç de l’impuls fundacional de la institució tant en el vessant museístic i expositiu, en què és una de les institucions deganes i capdavanteres de l’Estat espanyol, com en la de preservació, estudi i divulgació del pensament i l’obra d’Antoni Tàpies, amb reptes com ara el desplegament del centenari del naixement d’Antoni Tàpies el 2023.

Ferran Rodés i Vilà (Barcelona, 1 d’agost del 1960) és un empresari català especialitzat en àmbits com ara la comunicació i la sostenibilitat. És president executiu d’ISPD; fundador i president del diari Ara i expresident del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible del Govern català (CADS). Viu a Barcelona, té cinc fills i està casat amb Maria Macaya.

Fotografia: © PERE TORDERA / DIARI ARA


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya

+ informació


.