22.2.23

Taller d'assemblage i collage animat per a famílies a la Fundació Antoni Tàpies

 

“Many movies”. Activitat familiar a partir de l’exposició “Bruce Conner. Llum de la foscor”. Partint de la primera pel·lícula de Bruce Conner A MOVIE (1958), feta amb tres dòlars a partir d’imatges aprofitades provinents de noticiaris i anuncis, la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona ens proposa una activitat familiar on fer les nostres pròpies pel·lícules amb recursos escassos. 

Visitarem l’exposició per inspirar-nos en la tècnica de l’assemblage i el collage animat. Experimentarem amb la Mashup Table, un instrument que permet fer muntatge de forma intuïtiva i col·laborativa, combinant imatges d’arxiu, músiques i efectes.

Activitat a càrrec de Drac Màgic.

Drac Màgic és una cooperativa d’iniciativa social fundada el 1971 i dedicada a l’estudi i a la divulgació de la cultura audiovisual. La seva missió és generar pensament i acció al voltant de la imatge per tal de contribuir en la construcció d’una societat responsable, activa i creativa envers la cultura visual i el seu paper en la creació d’imaginaris. La seva activitat té l’objectiu de contribuir a la transformació social a partir dels nostres valors principals: el cooperativisme, el feminisme, el compromís amb la cultura de pau i l’atenció a les diversitats. 

Els seus projectes principals són: Construir Mirades, projecte educatiu de formació en llenguatges audiovisuals; Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, festival de cinema dirigit per dones; i Pack Màgic, distribuïdora de cinema infantil.

Dates: 12.03.2023 i 26.03.2023
Horari: 11.00 h
Preu: 4€ per persona.

Activitat per a infants de 5 a 12 anys amb els seus acompanyants.

+ informació