28.1.22

Visites comentades els dimecres a l'exposició "Face Control" de Foto Colectània


Tots els dimecres a les 18:30 h podeu gaudir d'una visita comentada a l'exposició actual de Foto Colectània, titulada Face Control, inclosa al preu de l'entrada.

Preu: inclòs a l'entrada.
Condicions: sense reserva prèvia, la visita només es farà si hi ha un mínim de 5 persones.
Calendari de visites: 26 de gener; 2, 9, 16 i 23 de febrer; 2, 9 i 16 de març del 2022.

Les visites en grup són una manera diferent de conèixer les exposicions de la Fundació Foto Colectània. Tant si voleu visitar les exposicions amb els vostres companys, amics o familiars, com si gestioneu grups escolars, acadèmics, o altres àmbits, podeu visitar les nostres exposicions per lliure, però també de la mà d'un dels professionals del nostre equip, descobrint els secrets que s'amaguen darrere de les peces i aprofundint els continguts de l'exposició de forma amena i personalitzada, adaptant-se als requeriments del grup.

Horari: dilluns i dimarts de 10 a 14.30 h; dimecres, dijous i divendres de 10 a 14.30 i de 16.00 a 20.00 h.

Durada: 1 h 15 min, aproximadament (visita comentada).
Idioma: català, castellà o anglès.

Preus:
Visita lliure: 3€ per persona, per a grups amb un mínim de 10 i un màxim de 15 persones.

Visita comentada (públic general): 60€ per grup, per a grups amb un màxim de 12 persones. Si el grup és superior a 12 persones, el cost és de 5€ addicionals per persona fins a un màxim de 20 persones.

Visita comentada per a grups escolars i centres educatius: 4 € per persona, per a grups amb un mínim de 15 persones i un màxim de 25. Si el grup és superior a 25 persones, es divideix en grups més petits per garantir l'aforament i facilitar-ne la comoditat de la visita.

Ets una entitat social? Contacta amb nosaltres per conèixer les condicions.

Informació i reserves de grup: visites@fotocolectania.org

Informació addicional:

· Per respectar les normatives d'aforament de la sala, tant per a les visites comentades com per a les visites lliures, cal fer reserva prèvia del dia i l'hora de la visita amb un mínim de 10 dies d'antelació.

· Els docents o responsables dels grups tenen accés gratuït.

· Per al bon funcionament i una gestió àgil de la visita, demanem màxima puntualitat i confirmar amb antelació la forma de pagament.