18.11.21

Art i vermut exclusiu dadaista a la terrassa de la Fundació Antoni Tàpies | Diumenges de novembre

 

Els diumenges de novembre del 2021 (excepte el 21 de novembre), la Fundació Antoni Tàpies us ofereix la possibilitat de fer el vermut a la seva exclusiva terrassa, en un marc incomparable, acompanyats de l'obra "Mitjó", d'Antoni Tàpies, després de visitar les exposicions Saâdane Afif. Els arxius de la Font i més enllà i Tàpies. La realitat en primer pla.

L’artista Marcel Duchamp, un dels exponents del moviment artístic dadaista, és el nexe d’unió d’aquestes dues exposicions que ara ofereix la Fundació. D’una banda, l’obra duchampiana Fountain (Font), 1917, és el punt de partida de l’arxiu monumental de Saâdane Afif. 

De l’altra, l’exposició Tàpies. La realitat en primer pla ens parla de la influència que va tenir Duchamp en l’obra de Tàpies, en la qual l’objecte banal o quotidià hi té una presència important. En acabar la visita, podrem degustar el vermut* d’Ametller Origen anomenat “VR.MUTT” en honor a l’obra Fountain, consistent en un urinari col·locat al revés i signat R. Mutt.

* El vermut consistirà en patates fregides, olives, croquetes de Nandu Jubany i una copa de vermut “VR.MUTT”, gentilesa d’Ametller Origen.

Aforament limitat. Inscripció prèvia imprescindible: activitats@ftapies.com

Amb la col·laboració d’Ametller Origen.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya


.