16.11.21

Arriba la Setmana de l'Art 2021 | Art Catalunya | 25 nov. - 3 des.

 


El pròxim 25 de novembre del 2021 comença la primera edició de la Setmana de l'Art a Catalunya.

Un projecte destinat a donar relleu a les arts visuals de tot el territori.

Posicionar l’art com un element central de l’ecosistema cultural, fomentar-lo entre les noves generacions, afavorir la interrelació entre els agents expositius públics i privats i subratllar el paper rellevant que les galeries d’art tenen com a transmissors dels seus valors formatius, són els tres eixos sobre els quals pivota la Setmana de l’Art a Catalunya. A banda de les galeries d’art associades que s’estenen arreu del territori, la Setmana de l’Art comptarà amb la participació d’una cinquantena de museus, fundacions i centres d’art.

Entre dijous 25 de novembre i divendres 3 de desembre, la Setmana de l’Art a Catalunya constarà de més d'un centenar de propostes en diferents formats. Hi haurà exposicions en galeries, museus, fundacions i centres d’art, tant de titularitat pública com privada. Entre els actes que fomenten l’apropament de l’art al públic de forma més directa hi ha un programa de rutes per itineraris artístics, així com presentacions, diàlegs i conferències.

La Setmana de l'Art és una iniciativa de les GAC (Galeries d'Art de Catalunya) Associació sense ànim de lucre dedicada a la difusió, el suport i la promoció de les Arts Visuals a Catalunya.